Möt de nya Speed ​​Rx-bollarna: Maximal Hastighet och Studs för ditt Spel

Adidas Padel har lanserat en ny padelboll speciellt utformad och anpassad till de nya kraven i spelet. Det handlar om Speed ​​Rx-bollen.

Speed ​​Rx Ball-funktioner

Adidas försäkrar att denna produkt belönar ett bättre spel för spelarna och att padelbollen kommer att överraska dem, både proffs och amatörer.

Dessa nya padelbollar kännetecknas av hastighet och studs. De sticker ut för sin fantastiska hållbarhet på grund av kompositionen av gummi med hög densitet och tunn filt som gör att de kan förlänga sina egenskaper maximalt.

Jorge Mora, kommersiell chef för Adidas padel säger: ”Padel utvecklas på en mycket snabb nivå. Idag är det rena showen. Du måste bara se hastigheten och nivån på aggressivitet som, till exempel, Ale Galán spelar med. Vår produkt lovar show och spänning på banan. Vi vill att alla typer av spelare ska ha samma känslor som en professionell när de slår bollen”.

Pris och var du kan köpa padelbollarna

Priset för ett paket bollar är 95 kr och går att köpa hos återförsäljare av Adidas Padel produkter eller i padelbutikerna som distribuerar varumärket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *